Forsiden Bli kunde Om TESS Personvern
Logg inn
Glemt ditt passord?

Hurtigkjøp

Du er her: Utenfor håndbok > Arbeidstøy > KJELEDRESS VINTER VILLENA

KJELEDRESS VINTER VILLENA

Materiale
Ytterstoff i 100% polyester.
Farge
Sort/gul.
Vekt
210 g/m2, 40 g/m2 vattering.
Merknader
Vann- og vindtett, samt pustende med tapede sømmer. Fòr av lett vattert ultralydsveiset stoff. Ekstra synlig for omgivelsene ved hjelp av hi-vis gul kontrast og reflekseffekter.

Høy krave. Innerkrave i ribbestrikk. Lukking med glidelås og vindfang med trykknapper. Hetten er avtakbar, foret og har regulerbart strikksnøre. Lomme med glidelås under vindskjørt med plass til et 7-tommers nettbrett. Brystlommer med glidelås. D-ring. Formskårne ermer gir god bevegelsesfrihet. Ventilasjon under ermene – åpnes med glidelås. Forlenget erme på utsiden av hånden, fungerer som ekstra beskyttelse mot kulde og regn. Innvendig vindskjørt i ermene av svettetransporterende THERMOCOOL™ – lengden kan reguleres, og det er hull til tommelfingre. Mansjetter med trykknapplukking.

Elastisk midje med beltestropper. Forlommer med vindfang. Adgang til benklær under fra begge sider. Baklommer og lårlomme med klaff og trykknapp. Tommestokklomme. Glidelås med vindfang på ytterside av benene. Knelommene kan justeres slik at kneputer plasserer seg optimalt i forhold til knærne dine. Snøskjørt på innsiden av bena holder snø og smuss ute. Elastikk på baksiden av bena for å holde dem på plass og unngå å tråkke på dem.

Til lager i januar 2017.
« Tilbake