Forsiden

Hurtigkjøp

Du er her: > Om TESS

Om TESS

TESS er en norskeid og landsomfattende leverandør av tjenester og produkter til drift og vedlikehold (DVH). Kjerneproduktene er slanger og slangearmatur til alle formål, med tilhørende tjenester i vidt omfang.

Om Industrinett
TESS var tidlig ute med e-handel. Allerede i 1999 ble TESS CD service etablert. Dette var elektronisk produkthåndbok med bestillingsfunksjonalitet. Løsningen www.industrinett.no, industriens innkjøpsportal, ble etablert så tidlig som i 1998.

Dagens www.industrinett.no inneholder ca 200.000 varenumre og er direkte integrert med TESS logistikksystem.

Vårt produktutvalg

I tillegg til våre kjerneprodukter slanger og slangearmatur, er TESS en ledende norsk aktør innenfor sveisemaskiner og sveisemateriell, rengjøringsmaskiner, personlige verneprodukter, verktøy, rekvisita etc. 

Omkring kjerneproduktene har TESS bygget opp et stort tjenestetilbud lokalt og en egen teknisk divisjon sentralt. I sistnevnte skjer blant annet produksjon av spesialslanger og produksjon av en rekke ferdigprodukter innen hydraulikk og subsea.

Vårt marked

Vårt marked er i første rekke industrikunder både on- og offshore. Produktene distribueres gjennom mer enn 110 egeneide servicesentre spredt over hele landet. Alle med lokalt tilpasset tjenestemeny og lager. TESS har sitt hovedkontor i Lier kommune utenfor Drammen. Vårt hovedmarked er Norge, men vi er også tilstede i utlandet. TESS International har som oppgave å koordinere den globale virksomheten til TESS, som i dag omfatter servicesentre i Danmark, Skottland, Brasil, USA, Singapore og Spania.

Om TESS as
TESS as administrerer og koordinerer innkjøp, import og støttefunksjoner for TESS-firmaene i Norge og i utlandet. Dette omfatter sentral ledelse og sekretariat, samt funksjonene HR, TESS Academy, IKT, marked, kommunikasjon, HMS-KS og økonomi. I tillegg ivaretar TESS as spisskompetanse innen stålslanger, hydraulikk, subsea og integrerte forsyningsløsninger.

Vår historie

TESS ble grunnlagt i 1968 av gründerne Erik Jølberg og Olav Nygaard. Siden oppstarten har firmaet hatt en imponerende vekst; TESS har nærmere 1000 ansatte og en total omsetning som overstiger 3 milliarder.

Les mer om oss på tess.no

« Tilbake