Forsiden

Hurtigkjøp

Du er her: Vern > Hansker > HANSKE NITRIL "CHEMSTAR"

HANSKE NITRIL "CHEMSTAR"

ENGANGS

Anvendelse
Til bruk i laboratorier, verksteder og industri renhold ved beskytter mot alkoholer, hydrokarboner og uorganiske baser med en fingerspiss-følelse på linje med engangshansker.
Brukere
Auto, Energiverk, Entreprenør, Maritim/skip, Mekanisk industri, Næringsmiddelindustri, Olje og gass, Skogbruk og landbruk, Stat og kommune, Subsea.
Standard
EN 420, EN 374, EN 455.
Materiale
Nitril.
Kategori
3.
Merknader
Blå 30 cm pudderfrie kjemikaliehansker i nitrilgummi som er kun 0,20 mm tykke. Dobbel tykkelse sammenlignet med vanlige engangshansker i Nitril. Hanskene har teksturert overflate for maksimalt grep og beskytter mot alkoholer, hydrokarboner og
uorganiske baser. Passer til laboratorier, verksteder og alle andre som trenger godkjente kjemikaliehansker med en fingerspissfølelse på linje med engangshansker. Anbefales også til renholdsbransjen hvor Chemstar® er en glimrende erstatning for langt dyrere gummihansker. Er testet og godkjent mot følgende kjemikalier i forhold til EN374 standarden: Metanol: 60 min - Dietylamin: 30 min. - n-Heptane: 480 min. - Natriumhydroksid 40%: 480 min. Forpakning: 50 stk pr. boks.
« Tilbake