Forsiden Bli kunde Om TESS Personvern Tjenester
Logg inn
Glemt ditt passord?

Hurtigkjøp

Du er her: Vern > Renholdsprodukter > VASKEMIDDEL

VASKEMIDDEL

INDUSTRI

For industriell rengjøring.

Anvendelse
Eurokraft L: Effektivt grovrengjøringsmiddel som er godt egnet til avfetting og generell rengjøring i tungindustrilokaler. Kan brukes både til maskinell og manuell rengjøring.Skader ikke malte flater, gummi, plast eller metaller.

Industrikombi: Lavtskummende, akalisk grovrengjøringsmiddel for maskinell rengjøring med kombimaskiner, skuremaskiner og høytrykksaggregat. Kan brukes på malte flater og aluminium. Rengjør og avfetter flater med belegg av smøreolje, asfalt, sot og metalloxider. Uten farger og parfyme. pH 11,3

HD-Vask: Sterkt alkalisk rengjøringsmiddel som egner seg for rengjøring av alle typer smuss, som fett, olje, sot etc, både innenfor næringsmiddel og verkstedindustrien. Er effektiv til rengjøring av malte flater før ommaling. Virketid 1-10 min.

Rustfjerner: Surt rust-og kalkfjerningsmiddel for fjerning av rustflekker og kraftig kalkutfelling. Rustremover er et "nullstillingsmiddel" og er ikke beregnet for daglig bruk. Bør brukes med forsiktighet.

Induren A: Effektivt industrirengjøringsmiddel for alle typer av smuss. Utmerket både for maskinell og manuell rengjøring. Skader ikke malte flater, gummi, plast eller metaller.
Brukere
Universelt.
HMS Datablad
www.industrinett.no
Merknader
Inkluderer både etablerte, velutprøvde midler, samt nyutviklede, spennende produkter. Faktorer som er gjeldende for hele programmet er funksjon og miljø. Funksjonene skal matche brukernes effektivitetskrav, men likevel belaste miljøet minst mulig. OECD-kriteriene til nedbrytbarhet følges.
« Tilbake