Forsiden

Hurtigkjøp

Du er her: Utenfor håndbok > Hansker > HANSKE HÅNDTERING MAXIFLEX ULTIMATE

HANSKE HÅNDTERING MAXIFLEX ULTIMATE

FINGERDYPPET

MaxiFlex® Ultimate™ er konstruert og utviklet som en pustende hanske og er blitt standarden for presisjonshåndteringshansker i tørre omgivelser. MaxiFlex® Ultimate™ er tilgjengelig i 8 størrelser og 4 dyppserier og gir deg 48 ulike varianter av hansken slik at du får den som passer best til den oppgaven du skal gjøre.

Anvendelse
Gjør det selv. Overflatebehandling og kontroll. Hagearbeid. Håndtering av små komponenter. Primær og sekundær montering. Sluttmontering. Vedlikehold. Logistikk og lagervirksomhet. Bruk av verktøy og instrumenter. Kabelleggingsdrift.
Brukere
Apparater, jordbrukskjemikalier, aluminium, bilproduksjon, bilservice, brunevarer, kjemikalier, OEM, olje og gass, metaller og råvarer, gruvedrift, stål og jern, emballasje og beholdere, papir og papirmasse, gummi og plast, lastebiler og andre kjøretøy, hvitevarer. Boligbygging, bygg og anlegg, entreprenører, fly og forsvar, generelle bygningsmaterialer, glass, industrielt elektrisk utstyr, metallproduksjon, små verktøy og tilbehør, tekstiler, varige forbruksvarer. Bagasje og håndtering, bildelebutikker, byggevareengros, dagligvarebutikker, flyplassikkerhet, vei- og jernbanearbeid.
Standard
EN 388,EN 407
Materiale
Bomull, nitril.
UNSPSC
46181500
« Tilbake