Forsiden Bli kunde Om TESS Personvern Tjenester
Logg inn
Glemt ditt passord?

Hurtigkjøp

Du er her: Vern > Verneprodukter > ØREKLOKKE ALERT PELTOR

ØREKLOKKE ALERT PELTOR

Anvendelse
Komfortabel og effektiv beskyttelse mot skadelig støy. Gir ekstra sikkerhet fordi den nivåavhengige funksjonen demper høye lyder, samtidig som den forsterker svake lyder.
Brukere
Universelt.
Standard
EN352
Effekt
Er også tilgjengelig som Flex-headset og heeadset med J11. En standardkontrakt for tilkobling av Flex-kabler (FL6U-**) for forskjellige typer kommunikasjonsutstyr;- Kommunikasjonsradio, mobiltelefon eller DECT-telefon.
Merknader
Den nivåavhengige funksjonen "lytter" til omgivelsene dine og tilpasser seg etter hva den "hører". Hver av øreklokkene har en mikrofon som fanger opp alle lyder. Elektronikken i hørselvernet analyserer informasjonen og behandler lyden før den reproduserer den til øret. Brukervennlige volumkontrollknapper for radioen og den nivåavhengige funksjonen. En kort, fleksibel antenne gir utmerket mottak uten forstyrrende interferens, selv under krevende forhold. Veksler automatisk fra stereo til mono for å sikre best mulig mottak hvis signalene er svake. FM/AM-bryter som lar deg velge frekvensbånd. Også tilgjengelig som Flex-headset og headset med J11. En standardkontakt for tilkobling av Flex-kabler (FL6U-**) for forskjellige typer kommunikasjonsutstyr; - kommunikasjonsradio, mobiltelefon eller DECT-telefon.
« Tilbake