Forsiden Bli kunde Om TESS Personvern
Logg inn
Glemt ditt passord?

Hurtigkjøp

Du er her: Øvrig / Annet > Tape og merkebånd > TAPE SILIKON

TAPE SILIKON

VULKANISERENDE

Tesa 4600 Xtreme conditions.

Anvendelse
Tesa 4600 Xtreme conditions.
En sterk selv-vulkaniserende tape i form av silikon, som binder uten klebestoff. Den påføres ved trykk, ved å vikle tapen rundt seg selv. Da tesa® 4600 binder til sitt eget bæremateriale, skapes det en vanntett, permanent forsegling. Tørketid er ikke nødvendig. Det fleksible materiale kan påføres jevnt på alle overflater, inklusive våte, varme, urene og fete overflater. Extreme Conditions kan også brukes til midlertidige løsninger uten å etterlate kleberester, når den fjernes. Tapen kan endog anvendes under vann.
På grund av silikonbærematerialet er tapen særdeles motstandsdyktig over for forskjellige kjemikalier, oljer, syrer, løsemidler, saltvann, UV-stråling og ekstreme temperaturer.
tesa® 4600 leveres med dekkpapir og fås i sort og transparent.

101 REPAIR TAPE / 101 REPAIR TAPE HD
En silikonbasert tape som gir svært holdbar reparasjon. Den fester til materialet som repareres og seg selv når den utsettes for strekk og press (selvvulkaniserende). Enkel å fjerne etter bruk da den ikke etterlater limrester. Gir en varig tetting/reparasjon. Halogenfri, vanntett og lufttett. Kan brukes under vann.
Tåler bensin, diesel, olje, syre, løsemidler, saltvann, veisalt og UV-stråler. Temperatur: -60º C - +200ºC.

101 REPAIR TAPE - Tåler inntil 6 bar. Isolasjonsevne: 8000 volt

101 REPAIR TAPE HD - Tåler inntil 8 bar. Isloasjonsevne: 12000 volt.
Brukere
Universelt.
Bruksområde
Isolering og beskyttelse av kabler og koblingsstykker, Forsegling i motorrom,Bunting, sikring og pakking i marineindustrien.
Vikling av hydrauliske armaturer og andre utsatte metallforbindelser for å beskytte mot korrosjon. Maskering av pulverbelegg, flytende belegg, el-belegg, anodisering og galvanisering.
I kjøretøy for kabelfester og generelle reparasjoner
Marinebruk, for rigging eller skjøting av tauender.
Nødreparasjon av slanger, rør og koblinger. Fukt og vanntetting.
« Tilbake