Forsiden Bli kunde Om TESS Personvern
Logg inn
Glemt ditt passord?

Hurtigkjøp

Du er her: Øvrig / Annet > Tape og merkebånd > TAPE TETNING 3M

TAPE TETNING 3M

Anvendelse
4412N EXTREME SEALING TAPE
Transparent akryltape som brukes til vanskelige tetningsoppgaver. Tapen gir vanntette fuger og fester på mange ulike underlag.
Den er overmalbar og egner seg for utendørs bruk. Tapen former seg etter kanter samt nagler og skruer. Brukes til kantforseglig og reperasjoner av for eksempel takrenner. Overmalbar.

4828 BYGGTAPE
Transparent polyetylentape som brukes for å feste, skjøte og reparere byggfolie. Tapen er godkjent av SP SITAC og P-merket for skjøting av aldringsbestandig byggfolie (luft- og dampsperre) Tapen er fukt, kulde og UV-bestandig samt aldringsbestandig. Fungerer som diffusjonssperre rundt vinduer og dører.

8067E FAST-F TETNINGSTAPE
Patentert tape med delt dekkpapir/liner for enkel påføring. Brukes til permanent lufttetting i overganger, skjøter og gjennomføringer. Tapen er SP SITAC godkjent og P-merket for skjøting av aldringsbestandig byggfolie (luft- og dampsperre). Tapen hindrer fukt i bygningen, fester til de fleste byggematerialer og kan monteres i temperaturer ned til -18°C. Kan sparkles og males.


8068E FAST-G TETNINGSTAPE
Lerretsarmert tetningstape uten dekkpapir/liner. Ved montering av fuktsprerrefolie, isolering rundt takvindu og til bruk på takpapp. Ekstra kraftig. Tetter rundt spiker/skruehodet. Sitter på de fleste overflater. Kan monteres i temperaturer ned til -18°C.

8069E FAST-D TETNINGSTAPE
Dobbeltklebende tetningstape uten dekkpapir/liner. For direktemontering av f.eks. fuktsprerrefolie. Sitter godt på ujevne flater som f.eks. puss og betong. Tetter rundt spiker/skruehodet. Sitter på de fleste overflater. Kan monteres i temperaturer ned til -18°C.

Brukere
Universelt.
Godkjennelse
SP SITAC.
« Tilbake