Forsiden Bli kunde Om TESS Personvern
Logg inn
Glemt ditt passord?

Hurtigkjøp

Du er her: Øvrig / Annet > Tape og merkebånd > TAPE REFLEKTERENDE

TAPE REFLEKTERENDE

3M™

Anvendelse
3290 ENGINEER GRADE (EG) REFLEKTERENDE TAPE
3M Engineer Grade (3290) er basert på en glassperle-teknologi som gir retro-reflekterende egenskaper, folien er belagt med et trykkfølsomt lim utformet for produksjon av holdbare trafikkskilt, varslingsutstyr og kantstolper.

983 REFLEKTERENDE TAPE TIL KONTURMERKING
Reflekterende tape til konturmerking brukes for å markere sidene og bak på store kjøretøy, slik som lastebiler, trailere, busser og trikker for ekstra stor synlighet og sikkerhet. 3Ms tape for konturmerking er godkjent ifølge lovgivningen UNECE 104.

997 REFLEKTERENDE TAPE TIL KONTURMERKING AV CANVAS
Reflekterende tape til konturmerking brukes for å markere canvas på sidene og bak på store kjøretøy, slik som lastebiler, trailere, busser og trikker for ekstra stor synlighet og sikkerhet. 3Ms tape for konturmerking er godkjent ifølge lovgivningen UNECE 104.
Tapen er seksjonert i kvadrater på 51mm.
Brukere
Universelt.
Merknader
3M Scotchlite reflekterende tape brukes til markering av alle typer hinder, enten det gjelder merking av containere, bommer, parkeringshus, stolper, bøyer eller anleggsmaskiner. Reflekstape benyttes også som reflektorer i industrimaskiner eller i forbindelse med avstandsmåling.
« Tilbake